Blinds wrapping in Vietnam [044]

This is a rehabilitation of a small row house that has based its project on a continuous wrapping, on façades and roof, formed by panels of fixed horizontal louvers. Apart from the additions at the top floor, and perhaps the stairs in the patio, the house seems to be identical to its nearby. The strength of the wrapping that hides the original building behind its colourful mosaic changes the image of the building.When the layer goes over the openings of the existing house the panels are vertical pivoting. The climate favours this kind of solutions, without thermal protection and with maximum ventilation. 

<p>.</p>
<p>.</p>
General view of the building: 
Place: 
Vegan House Ho Chi Minh City
Vietnam
Period: 
Intermediate Spaces: 
Observations: 
Photographer: 
Authorship of the graphical documentation: 
BY: 
filt3rs.net